Bog & idéMartin Nedegaard Andersen

Bøger skrevet af Martin Nedegaard Andersen

Læs mere om Martin Nedegaard Andersen
1 produkter
1 produkter
Life’s a Pitch
Life's a pitchMartin Nedergaard Andersen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Life's a pitch

Mere om Martin Nedegaard Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Martin Nedegaard Andersen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Life's a pitch" udgivet af mellemgaard - "Life’s a Pitch" udgivet af nellemgaard

Martin Nedegaard Andersens bøger

Martin Nedegaard Andersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Andersens bøger kommer i samtlige formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Life's a pitch" af Martin Nedegaard Andersen

Det er muligt at købe Martin Nedegaard Andersens "Life's a pitch" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Life's a pitch" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Martin Nedegaard Andersen "Life’s a Pitch"

"Life’s a Pitch" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af nellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Nedegaard Andersen