Bog & idéMartin Nevers

Bøger skrevet af Martin Nevers

Læs mere om Martin Nevers
3 produkter
3 produkter
Narrativ praksis i skolen
Narrativ praksis i skolenErik Sigsgaard
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ praksis i skolen
Narrativ supervision og vejledning
Narrativ supervision og vejledningLone Kaae Morell
339,95 DKK
Paperback
(0)
Narrativ supervision og vejledning
Fra terapi til pædagogik
Fra terapi til pædagogikCamilla Weber Schjørring
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra terapi til pædagogik

Mere om Martin Nevers

Der er flere forskellige bøger af Martin Nevers online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Nevers' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Narrativ supervision og vejledning" udgivet af DISPUK's Forlag - "Narrativ praksis i skolen" udgivet af Gyldendal - "Fra terapi til pædagogik" udgivet af Gyldendal

Martin Nevers' bøger

Du kan bestille tre bøger af Martin Nevers her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Martin Nevers bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Nevers er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Narrativ supervision og vejledning" af Martin Nevers

Hos Bog & idé er "Narrativ supervision og vejledning" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er DISPUK's Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Martin Nevers "Narrativ praksis i skolen"

Hos Bog & idé er "Narrativ praksis i skolen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Nevers