Bog & idéMartin Palmqvist

Bøger skrevet af Martin Palmqvist

Læs mere om Martin Palmqvist
3 produkter
3 produkter
Café To søstre
Café To søstreMartin Palmqvist
39,95 DKK
EBOG
(0)
Café To søstre
Alex og den magiske kamp
Alex og den magiske kampMartin Palmqvist
359,95 DKK
Hardback
(0)
Alex og den magiske kamp
Alex og den magiske fodboldtrøje
Alex og den magiske fodboldtrøjeMartin Palmqvist
359,95 DKK
Hardback
(0)
Alex og den magiske fodboldtrøje

Mere om Martin Palmqvist

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Martin Palmqvist. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Palmqvist.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Café To søstre" udgivet af Special - "Café To søstre" i serien "Greyline" udgivet af Special - "Café To søstre " i serien "Greyline" udgivet af Special-pædagogisk forlag

Martin Palmqvists bøger

Du kan købe tre bøger af Martin Palmqvist her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Martin Palmqvist bøger i flere forskellige formater. Martin Palmqvist bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Palmqvists "Café To søstre"

"Café To søstre" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Special, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Café To søstre" af Martin Palmqvist

Det er muligt at købe Martin Palmqvists "Café To søstre" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af Palmqvists serie "Greyline". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Palmqvist