Bog & idéMartin Prehn

Bøger skrevet af Martin Prehn

Læs mere om Martin Prehn
3 produkter
3 produkter
Grå Zoner
Grå ZonerMartin Prehn
139,00 DKK
EBOG
(0)
Grå Zoner
FRØ
FRØMartin Prehn
99,95 DKK
EBOG
(0)
FRØ
Det Morsomme, det Makabre og det Mystiske
Det morsomme, det makabre og det mystiskeMartin Prehn
179,00 DKK
e-bog
(0)
Det morsomme, det makabre og det mystiske

Mere om Martin Prehn

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Martin Prehn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Prehn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FRØ" udgivet af Books on Demand - "FRØ" udgivet af Books on Demand - "En dronning, en prins, en heks og en nar" udgivet af Books on Demand - "13 små snit" udgivet af Books on Demand - "Rim-frost" udgivet af BoD - "Det morsomme, det makabre og det mystiske" udgivet af BoD - "Gudernes tusmørke" udgivet af BoD - "Grå Zoner" udgivet af Books on Demand - "Rim-Frost" udgivet af Books on Demand - "Det Morsomme, det Makabre og det Mystiske" udgivet af Books on Demand - "13 små snit" udgivet af Books on Demand - "Grå Zoner" udgivet af Books on Demand - "Maja og Otto" udgivet af Books on Demand - "Gudernes Tusmørke" udgivet af Books on Demand

Martin Prehns bøger

Martin Prehn har 14 bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Prehns bøger kommer i flere forskellige formater. Prehns bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"FRØ" af Martin Prehn

Hos Bog & idé er "FRØ" tilgængelig som ebog. Med "FRØ" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"FRØ" af Martin Prehn

"FRØ" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Prehn