Bog & idéMartin Rosenkreutz Madsen

Bøger skrevet af Martin Rosenkreutz Madsen

Læs mere om Martin Rosenkreutz Madsen
1 produkter
1 produkter
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder

Mere om Martin Rosenkreutz Madsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Martin Rosenkreutz Madsen, har du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal - "Urban co-creation - 2640 Charlottekvarteret" udgivet af Nyt Nordisk Forlag

Bøger skrevet af Martin Rosenkreutz Madsen

Du kan bestille to bøger af Martin Rosenkreutz Madsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Madsens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Socialt arbejde i udsatte boligområder" af Martin Rosenkreutz Madsen

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde i udsatte boligområder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Martin Rosenkreutz Madsen "Urban co-creation - 2640 Charlottekvarteret"

Det er muligt at købe Martin Rosenkreutz Madsens "Urban co-creation - 2640 Charlottekvarteret" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Nordisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Rosenkreutz Madsen