Bog & idéMartin Schori

Bøger skrevet af Martin Schori

Læs mere om Martin Schori
1 produkter
1 produkter
Online only : alt du behöver veta för att bli morgondagens journalist
Online only : alt du behöver veta för att bli morgondagens journalistMartin Schori
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Online only : alt du behöver veta för att bli morgondagens journalist

Mere om Martin Schori

Martin Schori har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Online only : alt du behöver veta för att bli morgondagens journalist". Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet den på svensk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Martin Schoris "Online only : alt du behöver veta för att bli morgondagens journalist"

Det er muligt at købe Martin Schoris "Online only : alt du behöver veta för att bli morgondagens journalist" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Schori, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Schori