Bog & idéMartin Sundstrøm

Bøger skrevet af Martin Sundstrøm

Læs mere om Martin Sundstrøm
2 produkter
2 produkter
Man skal dø ung
Man skal dø ungMartin Sundstrøm
49,95 DKK
EBOG
(2)
Man skal dø ung
Man skal dø ung
BOEGERTILSTAERKPRIS
Man skal dø ungMartin Sundstrøm
58,06 DKK
POCKET
(2)
Man skal dø ung

Mere om Martin Sundstrøm

Der findes mange bøger fra Martin Sundstrøm på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sundstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Man skal dø ung" udgivet af Informations Forlag - "Dynamisk HTML" udgivet af IDG - "Man skal dø ung" udgivet af Information - "Man skal dø ung" udgivet af Information - "44 JavaScripts - klar til brug" udgivet af Libris - "Videoredigering med Movie Maker 2" udgivet af Libris - "Man skal dø ung" udgivet af Information

Mere om Martin Sundstrøms bøger

Martin Sundstrøm har syv bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Sundstrøms bøger kommer i et udvalg af formater. Sundstrøms bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Man skal dø ung" af Martin Sundstrøm

"Man skal dø ung" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Martin Sundstrøm "Dynamisk HTML"

"Dynamisk HTML" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af IDG.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Sundstrøm