Bog & idéMartin Symington

Bøger skrevet af Martin Symington

Læs mere om Martin Symington
1 produkter
1 produkter
Slow Travel: Britain's Scared Places: A guide to ancient and modern sites that stir the soul
Slow Travel: Britain's Scared Places: A guide to ancient and modern sites that stir the soulBritain's Scared Places
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Slow Travel: Britain's Scared Places: A guide to ancient and modern sites that stir the soul

Mere om Martin Symington

Der er kun én bog af Martin Symington tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sacred Britain". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet den på engelsk. "Sacred Britain" er desuden en del af serien "Bradt Travel Guides".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sacred Britain" af Martin Symington

Det er muligt at købe Martin Symingtons "Sacred Britain" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Symingtons serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Symington, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Symington