Bog & idéMartin Winckler Carlsen

Bøger skrevet af Martin Winckler Carlsen

Læs mere om Martin Winckler Carlsen
2 produkter
2 produkter
Zarens guld
STREAM
Zarens guldMartin Winckler Carlsen
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Zarens guld
Attentatet
STREAM
AttentatetMartin Winckler Carlsen
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Attentatet

Mere om Martin Winckler Carlsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Martin Winckler Carlsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Carlsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Attentatet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Zarens guld" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Martin Winckler Carlsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Martin Winckler Carlsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Carlsens bøger som lydbog. Bøgerne af Carlsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Attentatet" af Martin Winckler Carlsen

"Attentatet" kan købes som lydbog. Martin Winckler Carlsens "Attentatet" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Martin Winckler Carlsen "Zarens guld"

Det er muligt at købe Martin Winckler Carlsens "Zarens guld" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Zarens guld" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Winckler Carlsen