Bog & idéMary Brekke

Bøger skrevet af Mary Brekke

Læs mere om Mary Brekke
2 produkter
2 produkter
Læreren som forsker
Læreren som forskerMary Brekke
149,95 DKK
EBOG
(0)
Læreren som forsker
Læreren som forsker : innføring i forskningsarbeid i skolen
Læreren som forsker : innføring i forskningsarbeid i skolenTom Tiller (red.)
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Læreren som forsker : innføring i forskningsarbeid i skolen

Mere om Mary Brekke

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Mary Brekke. På listen nedenfor finder du Brekkes seneste bøger.
Bøgerne fra Mary Brekke tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Læreren som forsker" i serien "Vejledning & profession" udgivet af Klim - "Læreren som forsker : innføring i forskningsarbeid i skolen" udgivet af Universitetsforlaget - "Dannelse i skole og lærerutdanning" udgivet af Universitetsforlaget - "Læreren som forsker" i serien "Vejledning & profession" udgivet af Klim

Bøger af Mary Brekke

Du kan finde fire bøger af Mary Brekke her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Brekkes bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Brekke er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mary Brekkes "Læreren som forsker"

Hos Bog & idé er "Læreren som forsker" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Læreren som forsker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Brekkes serie "Vejledning & profession". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mary Brekke "Læreren som forsker : innføring i forskningsarbeid i skolen"

"Læreren som forsker : innføring i forskningsarbeid i skolen" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Brekke