Bog & idéMary Ingemansson

Bøger skrevet af Mary Ingemansson

Læs mere om Mary Ingemansson
1 produkter
1 produkter
Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kunskap
Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kunsMary Ingemansson
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kuns

Mere om Mary Ingemansson

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Mary Ingemansson. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ingemansson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kuns" udgivet af Studentlitteratur - "Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kunskap" udgivet af Studentlitteratur

Bøger af Mary Ingemansson

Der er to tilgængelige udgivelser af Mary Ingemansson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Ingemanssons bøger kommer bare som hæftet. Ingemanssons bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Studentlitteratur.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kuns" af Mary Ingemansson

Det er muligt at købe Mary Ingemanssons "Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kuns" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Studentlitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.

"Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kunskap" af Mary Ingemansson

Hos Bog & idé er "Lärande genom skönlitteratur : djupläsning, förståelse, kunskap" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Studentlitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Ingemansson