Bog & idéMary Petersen

Bøger skrevet af Mary Petersen

Læs mere om Mary Petersen
2 produkter
2 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
Grundbog om hjælpemidler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog om hjælpemidlerMary Petersen
386,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog om hjælpemidler

Mere om Mary Petersen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Mary Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Sociologi og rehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Munksgaard - "Grundbog om hjælpemidler" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mary Petersen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Mary Petersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Petersens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mary Petersens "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

Det er muligt at købe Mary Petersens "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sociologi og rehabilitering" af Mary Petersen

Det er muligt at købe Mary Petersens "Sociologi og rehabilitering" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mary Petersen