Bog & idéMassimo Venturi Ferriolo

Bøger skrevet af Massimo Venturi Ferriolo

Læs mere om Massimo Venturi Ferriolo
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Massimo Venturi Ferriolo

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Massimo Venturi Ferriolo. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Ferriolo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Massimo Venturi Ferriolos bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Massimo Venturi Ferriolo hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Massimo Venturi Ferriolo kan købes i udvalgte formater. Ferriolos bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Virkelig.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Massimo Venturi Ferriolos "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe Massimo Venturi Ferriolos "Ny Jord 3-4" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

Massimo Venturi Ferriolo "Ny Jord"

Det er muligt at købe Massimo Venturi Ferriolos "Ny Jord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Massimo Venturi Ferriolo