Bog & idéMassoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard

Bøger skrevet af Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard

Læs mere om Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard
1 produkter
1 produkter
MOSKEERNES MANGE ANSIGTER
BOEGERTILSTAERKPRIS
MOSKEERNES MANGE ANSIGTERMassoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard
207,46 DKK
Hæftet
(2)
MOSKEERNES MANGE ANSIGTER

Mere om Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Søndergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moskeernes mange ansigter" udgivet af EFFATHA - "Islam og Kristendom" udgivet af Forlaget Effatha

Mere om Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaards bøger

Du kan bestille to bøger af Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe Søndergaards bøger som hæftet. Søndergaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Moskeernes mange ansigter" af Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard

Det er muligt at købe Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaards "Moskeernes mange ansigter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er EFFATHA, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard "Islam og Kristendom"

Hos Bog & idé er "Islam og Kristendom" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Effatha.
Detaljer
Fulde navn:
Massoud Fouroozandeh og Marianne Søndergaard