Bog & idéMassoud Kadkhodaee

Bøger skrevet af Massoud Kadkhodaee

Læs mere om Massoud Kadkhodaee
2 produkter
2 produkter
Også du vil finde ro
Også du vil finde roMassoud Kadkhodaee
99,95 DKK
Hæftet
(2)
Også du vil finde ro
Også du vil finde ro
Også du vil finde roMassoud Kadkhodaee
59,95 DKK
EBOG
(2)
Også du vil finde ro

Mere om Massoud Kadkhodaee

Hvis du leder efter en bog skrevet af Massoud Kadkhodaee, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kadkhodaee.
Bøgerne fra Massoud Kadkhodaee findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Også du vil finde ro" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Jashn-i yiknafarah" udgivet af Diyar-e ketab - "Også du vil finde ro" udgivet af Brændpunkt

Bøger skrevet af Massoud Kadkhodaee

Du kan bestille tre bøger af Massoud Kadkhodaee her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Massoud Kadkhodaee bøger i udvalgte formater. Kadkhodaees bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Massoud Kadkhodaees "Også du vil finde ro"

"Også du vil finde ro" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Også du vil finde ro" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Brændpunkt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Massoud Kadkhodaee "Jashn-i yiknafarah"

Hos Bog & idé er "Jashn-i yiknafarah" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Diyar-e ketab, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på per.
Detaljer
Fulde navn:
Massoud Kadkhodaee