Bog & idéMathias Hein Jessen

Bøger skrevet af Mathias Hein Jessen

Læs mere om Mathias Hein Jessen
4 produkter
4 produkter
Michel Foucault om teori og metode
Michel Foucault om teori og metodeMathias Hein Jessen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Michel Foucault om teori og metode
Venstrefløjens nye tænkere
Venstrefløjens nye tænkereJon Rostgaard Boiesen
199,00 DKK
Paperback
(0)
Venstrefløjens nye tænkere
Civilsamfundet i statens skygge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civilsamfundet i statens skyggeLars Bo Kaspersen
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Civilsamfundet i statens skygge
Den russiske revolution
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den russiske revolutionKasper Mikael Jecek
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Den russiske revolution

Mere om Mathias Hein Jessen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Mathias Hein Jessen. På listen nedenfor ser du de seneste af Jessens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den russiske revolution" i serien "Slagmarks revolutionsserie" udgivet af Slagmark - "Den Franske Revolution" udgivet af Forlaget Slagmark - "Den Amerikanske Revolution " i serien "Slagmarks revolutionsserie" udgivet af Forlaget Slagmark - "Venstrefløjens nye tænkere" udgivet af Forlaget Slagmark - "Marxismen efter Marx" udgivet af Frydenlund

Mathias Hein Jessens bøger

Du kan finde fem bøger af Mathias Hein Jessen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Mathias Hein Jessen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Jessen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den russiske revolution" af Mathias Hein Jessen

Det er muligt at købe Mathias Hein Jessens "Den russiske revolution" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Jessens serie "Slagmarks revolutionsserie". Det er Slagmark, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den Franske Revolution" af Mathias Hein Jessen

"Den Franske Revolution" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Slagmark.
Detaljer
Fulde navn:
Mathias Hein Jessen