Bog & idéMathias Kryger

Bøger skrevet af Mathias Kryger

Læs mere om Mathias Kryger
1 produkter
1 produkter
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacleAnna Weile Kjær
331,96 DKK
Hardback
(0)
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle

Mere om Mathias Kryger

Der findes mange bøger skrevet af Mathias Kryger til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kryger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" udgivet af Roulette Russe - "Frydefuld gysen" udgivet af Gl. Holtegaard

Mathias Krygers bøger

Du kan bestille to bøger af Mathias Kryger her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mathias Kryger kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Kryger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mathias Krygers "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle"

Hos Bog & idé er "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roulette Russe.

Mathias Kryger "Frydefuld gysen"

Det er muligt at købe Mathias Krygers "Frydefuld gysen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gl. Holtegaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mathias Kryger