Bog & idéMathias Strand

Bøger skrevet af Mathias Strand

Læs mere om Mathias Strand
4 produkter
4 produkter
På sporet af den nye verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
På sporet af den nye verdenMathias Strand
314,96 DKK
Hæftet
(1)
På sporet af den nye verden
Østeuropas historie
Østeuropas historieMathias Strand
339,95 DKK
Hæftet
(1)
Østeuropas historie
Østeuropas historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Østeuropas historieMathias Strand
278,96 DKK
Hæftet
(1)
Østeuropas historie
På sporet af den kolde krig
På sporet af den kolde krigMathias Strand
349,95 DKK
Hæftet
(0)
På sporet af den kolde krig

Mere om Mathias Strand

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Mathias Strand. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Strand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Østeuropas historie" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Østeuropas historie" udgivet af L&R Uddannelse A/S

Mathias Strands bøger

Du kan bestille tre bøger af Mathias Strand her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Strands bøger som hæftet. Bøgerne af Strand er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mathias Strands "Østeuropas historie"

Hos Bog & idé er "Østeuropas historie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse A/S.

"Dialekter i rigt mål" af Mathias Strand

Hos Bog & idé er "Dialekter i rigt mål" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Mathias Strand