Bog & idéMathilde Sinding

Bøger skrevet af Mathilde Sinding

Læs mere om Mathilde Sinding
3 produkter
3 produkter
Stürmer und Dränger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stürmer und DrängerKate Fuchs
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Stürmer und Dränger
Auf uns
Auf unsKate Fuchs Sønderskov
609,95 DKK
Hæftet
(1)
Auf uns
Sprog på spil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på spilMette Hermann
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på spil

Mere om Mathilde Sinding

Mathilde Sinding har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Sinding.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på spil" udgivet af Gyldendal - "Stürmer und Dränger" udgivet af Gyldendal - "Auf uns" udgivet af Systime

Mathilde Sindings bøger

Du kan finde tre bøger af Mathilde Sinding her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Sinding som hæftet. Bøgerne af Sinding er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mathilde Sindings "Sprog på spil"

"Sprog på spil" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Mathilde Sinding "Stürmer und Dränger"

Hos Bog & idé er "Stürmer und Dränger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mathilde Sinding