Bog & idéMats Ekdahl

Bøger skrevet af Mats Ekdahl

Læs mere om Mats Ekdahl
3 produkter
3 produkter
K.G. Lindner : den okända historien om svensken som var en av världens bästa piloter
K.G. Lindner : den okända historien om svensken som var en av världens bästa piloterMats Ekdahl
399,95 DKK
Indbundet
(0)
K.G. Lindner : den okända historien om svensken som var en av världens bästa piloter
Snöns historia
Snöns historiaMats Ekdahl
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Snöns historia
Bromma
BrommaJan Berggren
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Bromma

Mere om Mats Ekdahl

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Mats Ekdahl. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Ekdahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Snöns historia" udgivet af Carlsson Bokförlag - "Bromma" udgivet af Carlsson Bokförlag

Bøger skrevet af Mats Ekdahl

Der er to tilgængelige udgivelser af Mats Ekdahl hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Ekdahl som indbundet. Ekdahls bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Carlsson Bokförlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Snöns historia" af Mats Ekdahl

"Snöns historia" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlsson Bokförlag.

Mats Ekdahl "Bromma"

Det er muligt at købe Mats Ekdahls "Bromma" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Mats Ekdahl