Bog & idéMatthias Schranner

Bøger skrevet af Matthias Schranner

Læs mere om Matthias Schranner
2 produkter
2 produkter
Teure Fehler
Teure FehlerMatthias Schranner
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Teure Fehler
Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige Fälle
Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige FälleMatthias Schranner
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige Fälle

Mere om Matthias Schranner

Der findes en del bøger skrevet af Matthias Schranner tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Schranner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige Fälle" udgivet af SAGA Egmont - "Teure Fehler" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Matthias Schranner

Du kan finde to bøger af Matthias Schranner her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Schranner fås kun som lydbog. Bøgerne af Schranner er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige Fälle" af Matthias Schranner

"Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige Fälle" er til salg som lydbog. Matthias Schranners "Verhandeln im Grenzbereich - Strategien und Taktiken für schwierige Fälle" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Matthias Schranner "Teure Fehler"

Det er muligt at købe Matthias Schranners "Teure Fehler" som lydbog. Fordelen ved at have Matthias Schranners "Teure Fehler" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Matthias Schranner