Bog & idéMattias Boström

Bøger skrevet af Mattias Boström

Læs mere om Mattias Boström
1 produkter
1 produkter
Från Holmes till Sherlock
Från Holmes till SherlockMattias Boström
289,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Från Holmes till Sherlock

Mere om Mattias Boström

Der findes forskellige bøger skrevet af Mattias Boström tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Boströms bogudgivelser.
Bøgerne fra Mattias Boström udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fra Holmes til Sherlock" udgivet af Modtryk - "Från Holmes till Sherlock" udgivet af Piratförlaget - "Fra Holmes til Sherlock" udgivet af Modtryk - "Guld Su Doku" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Mattias Boström

Mattias Boström har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Boströms bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Boström er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mattias Boströms "Fra Holmes til Sherlock"

Det er muligt at købe Mattias Boströms "Fra Holmes til Sherlock" som e-bog. Med "Fra Holmes til Sherlock" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mattias Boström "Från Holmes till Sherlock"

Det er muligt at købe Mattias Boströms "Från Holmes till Sherlock" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Piratförlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Mattias Boström