Bog & idéMattias Gardell

Bøger skrevet af Mattias Gardell

Læs mere om Mattias Gardell
1 produkter
1 produkter
Den ensamme terroristen?
Den ensamme terroristen?Helene Lööw
289,95 DKK
HÆFTET
(0)
Den ensamme terroristen?

Mere om Mattias Gardell

Mattias Gardell har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gardell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Den ensamme terroristen?" udgivet af Ordfront - "Islamofobi" udgivet af Leopard Förlag

Mattias Gardells bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mattias Gardell hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Mattias Gardell kommer i samtlige formater. Gardells bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mattias Gardells "Den ensamme terroristen?"

"Den ensamme terroristen?" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ordfront, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

"Islamofobi" af Mattias Gardell

"Islamofobi" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Leopard Förlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mattias Gardell