Bog & idéMax Manner

Bøger skrevet af Max Manner

Læs mere om Max Manner
5 produkter
5 produkter
K18
K18Max Manner
109,95 DKK
Lydbog
(0)
K18
13. Huone
13. HuoneMax Manner
139,95 DKK
Lydbog
(0)
13. Huone
Revanssi
RevanssiMax Manner
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Revanssi
Demi-Sec
Demi-SecMax Manner
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Demi-Sec
72h
72hMax Manner
109,95 DKK
Lydbog
(0)
72h

Mere om Max Manner

Max Manner har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Manner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Demi-Sec" i serien "Komisario Anna Mäki" udgivet af SAGA Egmont - "Revanssi" i serien "Komisario Anna Mäki" udgivet af SAGA Egmont - "72h" udgivet af SAGA Egmont - "13. Huone" udgivet af SAGA Egmont - "K18" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Max Manner

Max Manner har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Manner som lydbog. Manners bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Max Manners "Demi-Sec"

Hos Bog & idé er "Demi-Sec" tilgængelig som lydbog. Max Manners "Demi-Sec" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Manners serie "Komisario Anna Mäki". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på fin og er udgivet af SAGA Egmont.

"Revanssi" af Max Manner

"Revanssi" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Revanssi" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Manners serie "Komisario Anna Mäki". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på fin.
Detaljer
Fulde navn:
Max Manner