Bog & idéMay Aasebø Hauken

Bøger skrevet af May Aasebø Hauken

Læs mere om May Aasebø Hauken
1 produkter
1 produkter
Prosjektutvikling i helsetjenesten : lang-kort er bedre enn kort-lang
Prosjektutvikling i helsetjenesten : lang-kort er bedre enn kort-langMay Aasebø Hauken
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Prosjektutvikling i helsetjenesten : lang-kort er bedre enn kort-lang

Mere om May Aasebø Hauken

Der er flere forskellige bøger skrevet af May Aasebø Hauken til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Hauken.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Pandemi og krisepsykologi : psykososiale utfordringer og støttetiltak" udgivet af Fagbokforlaget - "Prosjektutvikling i helsetjenesten : lang-kort er bedre enn kort-lang" udgivet af Fagbokforlaget

Mere om May Aasebø Haukens bøger

Du kan finde to bøger af May Aasebø Hauken her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Haukens bøger som hæftet. Haukens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Fagbokforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

May Aasebø Haukens "Pandemi og krisepsykologi : psykososiale utfordringer og støttetiltak"

"Pandemi og krisepsykologi : psykososiale utfordringer og støttetiltak" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Prosjektutvikling i helsetjenesten : lang-kort er bedre enn kort-lang" af May Aasebø Hauken

"Prosjektutvikling i helsetjenesten : lang-kort er bedre enn kort-lang" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
May Aasebø Hauken