Bog & idéMay Britt Drugli

Bøger skrevet af May Britt Drugli

Læs mere om May Britt Drugli
3 produkter
3 produkter
Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen
Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagenRatib Lekhal
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen
Det ved vi om - gode rutinesituationer i dagtilbud
Det ved vi om - gode rutinesituationer i dagtilbudMay Britt Drugli
209,95 DKK
EBOG
(0)
Det ved vi om - gode rutinesituationer i dagtilbud
Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud
Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbudMay Britt Drugli
219,95 DKK
EBOG
(0)
Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud

Mere om May Britt Drugli

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger fra May Britt Drugli. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Drugli.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? May Britt Druglis bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det ved vi om gode relationer i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Tilvenning og foreldresamarbeid : de yngste i barnehagen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Kosthold og fysisk helse" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Det ved vi om - gode rutinesituationer i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Utvikling, lek og læring i barnehagen : forskning og praksis" udgivet af Fagbokforlaget - "Det ved vi om - Gode rutinesituationer i dagtilbud" i serien "Det ved vi om" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om - Betydningen af kvalitet i dagtilbud" i serien "Det ved vi om dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Vanskelige foreldresamtaler : gode dialoger" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Vanskelige forældresamtaler - gode dialoger" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Adfærdsvanskeligheder hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om May Britt Druglis bøger

Du kan bestille 12 bøger af May Britt Drugli her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille May Britt Drugli bøger i flere formater. May Britt Drugli bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det ved vi om gode relationer i dagtilbud" af May Britt Drugli

"Det ved vi om gode relationer i dagtilbud" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

"Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud" af May Britt Drugli

Det er muligt at købe May Britt Druglis "Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Det ved vi om - forældresamarbejde i dagtilbud" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
May Britt Drugli