Bog & idéMay Britt Postholm

Bøger skrevet af May Britt Postholm

Læs mere om May Britt Postholm
2 produkter
2 produkter
Læreren med forskerblikk : innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter
Læreren med forskerblikk : innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenterMay Britt Postholm
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Læreren med forskerblikk : innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter
Kvalitativ metode : en innføring med fokus på fenomenologi, etnografi og kasusstudier
Kvalitativ metode : en innføring med fokus på fenomenologi, etnografi og kasusstudierMay Britt Postholm
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ metode : en innføring med fokus på fenomenologi, etnografi og kasusstudier

Mere om May Britt Postholm

Der er flere forskellige bøger skrevet af May Britt Postholm online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Postholm.
Bøgerne fra May Britt Postholm udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Læreren med forskerblikk : innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter" udgivet af Høyskoleforlaget - "Kvalitativ metode : en innføring med fokus på fenomenologi, etnografi og kasusstudier" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af May Britt Postholm

May Britt Postholm har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Postholms bøger fås bare som hæftet. Postholms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

May Britt Postholms "Læreren med forskerblikk : innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter"

Hos Bog & idé er "Læreren med forskerblikk : innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Høyskoleforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.

May Britt Postholm "Kvalitativ metode : en innføring med fokus på fenomenologi, etnografi og kasusstudier"

"Kvalitativ metode : en innføring med fokus på fenomenologi, etnografi og kasusstudier" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
May Britt Postholm