Bog & idéMe Lund

Bøger skrevet af Me Lund

Læs mere om Me Lund
2 produkter
2 produkter
Folketeatret
FolketeatretMartin Zerlang
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Folketeatret
...men voksen blev jeg aldrig
...men voksen blev jeg aldrigJørgen Reenberg
399,95 DKK
Indbundet
(0)
...men voksen blev jeg aldrig

Mere om Me Lund

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Me Lund. På listen nedenfor har du de nyeste af Lunds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folketeatret" udgivet af Aristo - "Dramafronten. HoHo 2 - Fire adventskalendere live-on-location København og Aarhus november og december 2014, HoHo 3 - Julesta" udgivet af Drama - "Mens det endnu er for sent" udgivet af Frydenlund - "Flipped Classroom" udgivet af Systime - "...men voksen blev jeg aldrig" udgivet af Gyldendal - "Læselyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Me Lund

Me Lund har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lunds bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Lund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Me Lunds "Folketeatret"

Hos Bog & idé er "Folketeatret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aristo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Dramafronten. HoHo 2 - Fire adventskalendere live-on-location København og Aarhus november og december 2014, HoHo 3 - Julesta" af Me Lund

"Dramafronten. HoHo 2 - Fire adventskalendere live-on-location København og Aarhus november og december 2014, HoHo 3 - Julesta" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama.
Detaljer
Fulde navn:
Me Lund