Bog & idéMeg Sille Slørhale

Bøger skrevet af Meg Sille Slørhale

Læs mere om Meg Sille Slørhale
1 produkter
1 produkter
Tænk hvis du var havfrue!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænk hvis du var havfrue!Meg Clibbon
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Tænk hvis du var havfrue!

Mere om Meg Sille Slørhale

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Meg Sille Slørhale. Det er "Tænk hvis du var havfrue! ". Det er Arvids, der har udgivet den på dansk. "Tænk hvis du var havfrue! " er desuden udgivet i serien "Tænk hvis du var -".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tænk hvis du var havfrue! " af Meg Sille Slørhale

Det er muligt at købe Meg Sille Slørhales "Tænk hvis du var havfrue! " som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Tænk hvis du var -". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arvids.

Endnu en af Meg Sille Slørhale fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Meg Sille Slørhale