Bog & idéMegan Cullis

Bøger skrevet af Megan Cullis

Læs mere om Megan Cullis
1 produkter
1 produkter
Flagermus
FlagermusMegan Cullis
49,95 DKK
EBOG
(0)
Flagermus

Mere om Megan Cullis

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Megan Cullis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Cullis.
Bøgerne fra Megan Cullis tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Historien om Titanic" udgivet af Forlaget Flachs - "The Story of the Vikings: Sticker Book" udgivet af Usborne Publishing - "Flagermus " i serien "Små fakta" udgivet af Forlaget Flachs - "Historien om Vikingerne" udgivet af Forlaget Flachs - "The Story of the Vikings - Sticker Book" udgivet af Usborne Publishing - "Flagermus" i serien "Små fakta" udgivet af Forlaget Flachs

Mere om Megan Cullis' bøger

Du kan finde seks bøger af Megan Cullis her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Megan Cullis bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Cullis skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Historien om Titanic" af Megan Cullis

Det er muligt at købe Megan Cullis' "Historien om Titanic" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Flachs.

"The Story of the Vikings: Sticker Book" af Megan Cullis

Det er muligt at købe Megan Cullis' "The Story of the Vikings: Sticker Book" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Usborne Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Megan Cullis