Bog & idéMehmet Ümit Necef

Bøger skrevet af Mehmet Ümit Necef

Læs mere om Mehmet Ümit Necef
2 produkter
2 produkter
Kampen om Vollsmose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om VollsmoseJohnny Wøllekær m.fl.
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Vollsmose
Multikulturalismens fælder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Multikulturalismens fælderTorben Bech Dyrberg
98,96 DKK
Paperback
(5)
Multikulturalismens fælder

Mere om Mehmet Ümit Necef

Der er forskellige bøger af Mehmet Ümit Necef tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Necefs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om Vollsmose" udgivet af U Press - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "I hjertet af Danmark" udgivet af HansReitzels - "Multikulturalismens fælder" udgivet af Samfundslitteratur - "Indvandreren i dansk film og litteratur" udgivet af Spring - "Er danskerne racister?" udgivet af Frydenlund - "Jeg vil ikke være en simpel fremmedarbejder som min far" i serien "Odense University publication in contemporary Middle East studies" udgivet af Odense Universitetsforlag

Mere om Mehmet Ümit Necefs bøger

Mehmet Ümit Necef har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Necefs bøger fås i et udvalg af formater. Necef har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kampen om Vollsmose" af Mehmet Ümit Necef

Det er muligt at købe Mehmet Ümit Necefs "Kampen om Vollsmose" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mehmet Ümit Necef "I hjertet af Danmark"

Det er muligt at købe Mehmet Ümit Necefs "I hjertet af Danmark" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mehmet Ümit Necef