Bog & idéMeike Herzog

Bøger skrevet af Meike Herzog

Læs mere om Meike Herzog
1 produkter
1 produkter
Copenhagen's Buddhas
Copenhagen's BuddhasMeike Herzog
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Copenhagen's Buddhas

Mere om Meike Herzog

Meike Herzog har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Copenhagen's Buddhas". Det er DBK-6002448- Karma Kadjy skolens Forlag, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Copenhagen's Buddhas" af Meike Herzog

"Copenhagen's Buddhas" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er DBK-6002448- Karma Kadjy skolens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Herzog, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Meike Herzog