Bog & idéMelania G. Mazzucco

Bøger skrevet af Melania G. Mazzucco

Læs mere om Melania G. Mazzucco
2 produkter
2 produkter
Vita
BOEGERTILSTAERKPRIS
VitaMelania G. Mazzucco
290,46 DKK
Hæftet
(8)
Vita
Arkitekten, en kvinde
Arkitekten, en kvindeMelania G. Mazzucco
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Arkitekten, en kvinde

Mere om Melania G. Mazzucco

Melania G. Mazzucco har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Mazzucco.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vita" udgivet af Forlaget Palomar - "Tintorettos engel" udgivet af Tellerup - "Tintorettos engel" udgivet af Tellerup.dk - "Limbo" udgivet af Turbine - "Tintorettos Engel" udgivet af Tellerup

Mere om Melania G. Mazzuccos bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Melania G. Mazzucco hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Melania G. Mazzucco fås i samtlige formater. Bøgerne af Mazzucco er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vita" af Melania G. Mazzucco

"Vita" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Palomar.

Melania G. Mazzucco "Tintorettos engel"

"Tintorettos engel" findes på den digitale boghylde som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Tintorettos engel" på din enhed og begynde at læse. Det er Tellerup, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Melania G. Mazzucco