Bog & idéMennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne

Bøger skrevet af Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne

Læs mere om Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne
1 produkter
1 produkter
Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave
Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgaveAnette Gjervig: Sund mad
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave

Mere om Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne

Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave". Den er udgivet af GO Forlag på dansk. "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave" er desuden en del af serien "Xplore Natur/teknologi".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøernes "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave"

Det er muligt at købe Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøernes "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Xplore Natur/teknologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.

Endnu en af Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mennesker og maskiner. Poul Kristensen og Per Nordby Jensen: Kom med til Færøerne