Bog & idéMerete Bjerrum

Bøger skrevet af Merete Bjerrum

Læs mere om Merete Bjerrum
3 produkter
3 produkter
Psykiatriens historie i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatriens historie i DanmarkPernille Sonne
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatriens historie i Danmark
Fra forskning til praksis
Fra forskning til praksisMerete Bjerrum
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra forskning til praksis
Fra problem til færdig opgave
Fra problem til færdig opgaveMerete Bjerrum
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fra problem til færdig opgave

Mere om Merete Bjerrum

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Merete Bjerrum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bjerrums seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra forskning til praksis" udgivet af Gyldendal - "Fra problem til færdig opgave" udgivet af Akademisk Forlag - "Psykiatriens historie i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Fra problem til færdig opgave" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Merete Bjerrum

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Merete Bjerrum hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bjerrums bøger kommer i flere formater. Bjerrums bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra forskning til praksis" af Merete Bjerrum

Hos Bog & idé er "Fra forskning til praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Merete Bjerrum "Fra problem til færdig opgave"

Hos Bog & idé er "Fra problem til færdig opgave" tilgængelig som pdf. Endnu en af Merete Bjerrum skønne bøger, som er værd at læse. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Bjerrum