Bog & idéMerete Bøgh Kristensen

Bøger skrevet af Merete Bøgh Kristensen

Læs mere om Merete Bøgh Kristensen
1 produkter
1 produkter
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet

Mere om Merete Bøgh Kristensen

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Merete Bøgh Kristensen. Bogen har titlen "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Bøgh Kristensens "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet"

Det er muligt at købe Merete Bøgh Kristensens "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Merete Bøgh Kristensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Bøgh Kristensen