Bog & idéMerete Demant Jakobsen

Bøger skrevet af Merete Demant Jakobsen

Læs mere om Merete Demant Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Den alvorlige samtale
Den alvorlige samtaleMerete Demant Jakobsen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Den alvorlige samtale

Mere om Merete Demant Jakobsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Merete Demant Jakobsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Demant Jakobsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den alvorlige samtale" udgivet af Gyldendal - "Gudindetilbederen" udgivet af Frihedsmuseets Venner - "Shamaner" udgivet af Forlaget Forum

Merete Demant Jakobsens bøger

Merete Demant Jakobsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Merete Demant Jakobsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Demant Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den alvorlige samtale" af Merete Demant Jakobsen

Hos Bog & idé er "Den alvorlige samtale" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gudindetilbederen" af Merete Demant Jakobsen

Det er muligt at købe Merete Demant Jakobsens "Gudindetilbederen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Frihedsmuseets Venner, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Demant Jakobsen