Bog & idéMerete Engel

Bøger skrevet af Merete Engel

Læs mere om Merete Engel
1 produkter
1 produkter
Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelle
Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelleMerete Engel
99,95 DKK
EBOG
(0)
Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelle

Mere om Merete Engel

Der findes en del bøger af Merete Engel online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Engel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du har ik? spørt appelsin" udgivet af Alinea - "Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelle" udgivet af Haase Forlag a/s - "Her er jeg" udgivet af P. Haase & Søns Forlag - "Merete Engell - sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Informations Forlag - "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Information - "Bibelen og Koranen, pb" i serien "Haase paperback" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S - "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Information - "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Bibelen og Koranen" i serien "Haase paperback" udgivet af Haase og Søns Forlag A/S - "Her er jeg" udgivet af Haase - "Litterære tekster" i serien "Tre religioner" udgivet af Haase - "Tre religioner. Vejledning og kommentarer" i serien "Tre religioner" udgivet af Haase - "Tro og traditioner" i serien "Tre religioner" udgivet af Haase - "Skabelsen" i serien "Tre religioner" udgivet af Haase - "Du har ik' spørt appelsin" udgivet af Haase - "Ræven med perlehalen" i serien "Ræven med perlehalen" udgivet af Haase - "Her er jeg. Lærerens bog" i serien "Her er jeg" udgivet af Haase - "Her er jeg Elevbog" i serien "Her er jeg" udgivet af Haase

Bøger skrevet af Merete Engel

Der er 18 tilgængelige bøger af Merete Engel hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Engels bøger kommer i samtlige formater. Engel har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Du har ik? spørt appelsin" af Merete Engel

Det er muligt at købe Merete Engels "Du har ik? spørt appelsin" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelle" af Merete Engel

"Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelle" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Bibelen og Koranen. Ligheder og forskelle" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Haase Forlag a/s.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Engel