Bog & idéMerete Engell

Bøger skrevet af Merete Engell

Læs mere om Merete Engell
3 produkter
3 produkter
Sygeplejeske i verdens brændpunkter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygeplejerske i verdens brændpunkterMerete Engell
82,96 DKK
Paperback
(0)
Sygeplejerske i verdens brændpunkter
Sygeplejeske i verdens brændpunkter
Sygeplejerske i verdens brændpunkterMerete Engell
40,00 DKK
e-bog
(0)
Sygeplejerske i verdens brændpunkter
Sygeplejerske i verdens brændpunkter
STREAM
Sygeplejerske i verdens brændpunkterMerete Engell
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Sygeplejerske i verdens brændpunkter

Mere om Merete Engell

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Merete Engell. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Engell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Merete Engell - sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Informations Forlag - "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Information - "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Information - "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om Merete Engells bøger

Du kan bestille fire bøger af Merete Engell her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Merete Engell bøger i flere formater. Engells bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Engells "Merete Engell - sygeplejerske i verdens brændpunkter"

"Merete Engell - sygeplejerske i verdens brændpunkter" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Merete Engell "Sygeplejerske i verdens brændpunkter"

Hos Bog & idé er "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Sygeplejerske i verdens brændpunkter" på din enhed og begynde at læse. Det er Information, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Engell