Bog & idéMerete Espersen

Bøger skrevet af Merete Espersen

Læs mere om Merete Espersen
1 produkter
1 produkter
Aksel Pihl fra Jydevang
Aksel Pihl fra JydevangMerete Espersen
99,95 DKK
Paperback
(2)
Aksel Pihl fra Jydevang

Mere om Merete Espersen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Merete Espersen, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Espersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aksel Pihl fra Jydevang" udgivet af Saxo Publish - "Familien er alt, hvad vi har" udgivet af Saxo Publish - "Peter og Johan - og alle de andre" udgivet af Saxo Publish

Bøger skrevet af Merete Espersen

Du kan bestille tre bøger af Merete Espersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Espersen kommer kun som paperback. Bøgerne af Espersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Saxo Publish.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Aksel Pihl fra Jydevang" af Merete Espersen

"Aksel Pihl fra Jydevang" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

Merete Espersen "Familien er alt, hvad vi har"

"Familien er alt, hvad vi har" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Espersen