Bog & idéMerete Henden

Bøger skrevet af Merete Henden

Læs mere om Merete Henden
1 produkter
1 produkter
Skriv for livet! : boka for deg som vil bli en bedre skrivelærer
Skriv for livet! : boka for deg som vil bli en bedre skrivelærerMerete Henden
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv for livet! : boka for deg som vil bli en bedre skrivelærer

Mere om Merete Henden

Der er kun én bog af Merete Henden tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skriv for livet! : boka for deg som vil bli en bedre skrivelærer". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skriv for livet! : boka for deg som vil bli en bedre skrivelærer" af Merete Henden

Det er muligt at købe Merete Hendens "Skriv for livet! : boka for deg som vil bli en bedre skrivelærer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Henden, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Henden