Bog & idéMerete Jørgensen

Bøger skrevet af Merete Jørgensen

Læs mere om Merete Jørgensen
3 produkter
3 produkter
The Professional Budget Planner
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Professional Budget PlannerMerete Jørgensen
323,66 DKK
Paperback
(0)
The Professional Budget Planner
Sundhedsfremme i hverdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i hverdagenCliff Kaltoft
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i hverdagen
Medicinsk kommunikation
STREAM
Medicinsk kommunikationAnette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)
359,95 DKK
Lydbog
(0)
Medicinsk kommunikation

Mere om Merete Jørgensen

Der er mange bøger fra Merete Jørgensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jørgensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk kommunikation" udgivet af FADL's Forlag - "Medicinsk kommunikation" udgivet af FADL - "Sundhedsfremme i hverdagen" udgivet af Gyldendal

Mere om Merete Jørgensens bøger

Du kan bestille tre bøger af Merete Jørgensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Merete Jørgensen bøger i flere formater. Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Jørgensens "Medicinsk kommunikation"

Det er muligt at købe Merete Jørgensens "Medicinsk kommunikation" som lydbog. Med Merete Jørgensens "Medicinsk kommunikation" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk kommunikation" af Merete Jørgensen

Hos Bog & idé er "Medicinsk kommunikation" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er FADL, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Jørgensen