Bog & idéMerete Juul Sørensen

Bøger skrevet af Merete Juul Sørensen

Læs mere om Merete Juul Sørensen
2 produkter
2 produkter
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Om børn og unge med depression
Om børn og unge med depressionMerete Juul Sørensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Om børn og unge med depression

Mere om Merete Juul Sørensen

Merete Juul Sørensen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Juul Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om børn og unge med depression" udgivet af Hans Reitzel - "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Om børn og unge med depression" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Bøger skrevet af Merete Juul Sørensen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Merete Juul Sørensen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Merete Juul Sørensen bøger i udvalgte formater. Juul Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Om børn og unge med depression" af Merete Juul Sørensen

Det er muligt at købe Merete Juul Sørensens "Om børn og unge med depression" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" af Merete Juul Sørensen

"Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Juul Sørensen