Bog & idéMerete Klindt Dekkers

Bøger skrevet af Merete Klindt Dekkers

Læs mere om Merete Klindt Dekkers
2 produkter
2 produkter
Aktivitetsanalyse i ergoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aktivitetsanalyse i ergoterapiMerete Klindt Dekkers
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Aktivitetsanalyse i ergoterapi
Ergoterapeutisk undersøgelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapeutisk undersøgelseMerete Klindt Dekkers
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapeutisk undersøgelse

Mere om Merete Klindt Dekkers

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Merete Klindt Dekkers. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Dekkers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktivitetsanalyse i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapeutisk undersøgelse" i serien "Bøger for ergoterapeuter og fysioterapeuter fra FADL´s Forlag." udgivet af Gyldendal - "Ergoterapeutisk Undersøgelse " i serien "Bøger for ergoterapeuter og fysioterapeuter fra FADL´s Forlag." udgivet af FADL, Foreningen af Danske Lægestuderende

Bøger af Merete Klindt Dekkers

Merete Klindt Dekkers har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Dekkers fås kun som hæftet. Dekkers har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Merete Klindt Dekkers' "Aktivitetsanalyse i ergoterapi"

"Aktivitetsanalyse i ergoterapi" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Merete Klindt Dekkers "Ergoterapeutisk undersøgelse"

Det er muligt at købe Merete Klindt Dekkers' "Ergoterapeutisk undersøgelse" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Dekkers' serie "Bøger for ergoterapeuter og fysioterapeuter fra FADL´s Forlag.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Klindt Dekkers