Bog & idéMerete Labriola

Bøger skrevet af Merete Labriola

Læs mere om Merete Labriola
2 produkter
2 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø
Ryggen
RyggenPer Lind
799,95 DKK
Bog
(0)
Ryggen

Mere om Merete Labriola

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Merete Labriola. På listen nedenfor ser du de nyeste af Labriolas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ryggen" udgivet af Gyldendal - "Ryggen" udgivet af Munksgaard - "Ryggen " i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Bøger af Merete Labriola

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Merete Labriola hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Merete Labriola bøger i samtlige formater. Labriola har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Labriolas "Ryggen"

Hos Bog & idé er "Ryggen" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Labriola, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Ryggen" af Merete Labriola

Hos Bog & idé er "Ryggen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Labriola