Bog & idéMerete Lehmkuhl

Bøger skrevet af Merete Lehmkuhl

Læs mere om Merete Lehmkuhl
2 produkter
2 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi

Mere om Merete Lehmkuhl

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Merete Lehmkuhl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lehmkuhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Merete Lehmkuhl

Du kan købe to bøger af Merete Lehmkuhl her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Lehmkuhls bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Lehmkuhl er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Lehmkuhls "Klinik"

"Klinik" kan købes som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Lehmkuhls serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Apopleksi" af Merete Lehmkuhl

Det er muligt at købe Merete Lehmkuhls "Apopleksi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Lehmkuhl