Bog & idéMerete Metz Mørch

Bøger skrevet af Merete Metz Mørch

Læs mere om Merete Metz Mørch
5 produkter
5 produkter
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervisionStephen Austin
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision
Tværfaglig supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tværfaglig supervisionTine Heede
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Tværfaglig supervision
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi

Mere om Merete Metz Mørch

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Merete Metz Mørch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Mørch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Munksgaard - "Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" udgivet af Gyldendal - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Tværfaglig supervision" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Mere om Merete Metz Mørchs bøger

Du kan finde seks bøger af Merete Metz Mørch her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Mørchs bøger fås i et udvalg af formater. Mørchs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Merete Metz Mørch

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Merete Metz Mørch "Kognitiv terapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Metz Mørch