Bog & idéMerete Norheim

Bøger skrevet af Merete Norheim

Læs mere om Merete Norheim
2 produkter
2 produkter
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designsKari Hestnes
279,95 DKK
Hardback
(0)
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere
Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikereTirill Ilebekk Hansen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere

Mere om Merete Norheim

Merete Norheim har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Norheim.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Merete Norheims bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" udgivet af Turbine - "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" udgivet af Gursli Berg forlag

Bøger skrevet af Merete Norheim

Merete Norheim har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Merete Norheim kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Norheim er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Merete Norheims "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs"

"Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" af Merete Norheim

"Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gursli Berg forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Norheim