Bog & idéMerete Paludan

Bøger skrevet af Merete Paludan

Læs mere om Merete Paludan
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Merete Paludan

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Merete Paludan. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Paludan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Svar på Helgas brev" udgivet af Gyldendal - "Svar på Helgas brev" udgivet af C&K

Bøger skrevet af Merete Paludan

Der er tre tilgængelige bøger af Merete Paludan hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Paludans bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Paludan er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Merete Paludans "Palliativ medicin"

"Palliativ medicin" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Merete Paludan "Svar på Helgas brev"

Hos Bog & idé er "Svar på Helgas brev" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Paludan