Bog & idéMerete Rostrup Fleischer

Bøger skrevet af Merete Rostrup Fleischer

Læs mere om Merete Rostrup Fleischer
2 produkter
2 produkter
Mig og gorillaen
Mig og gorillaenMerete Rostrup Fleischer
15,00 DKK
e-bog
(0)
Mig og gorillaen
Mig og gorillaen
Mig og gorillaenMerete Rostrup Fleischer
15,00 DKK
e-bog
(0)
Mig og gorillaen

Mere om Merete Rostrup Fleischer

Der findes forskellige bøger af Merete Rostrup Fleischer tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Rostrup Fleischer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mig og gorillaen" i serien "Verdens vilde dyr" udgivet af Easylearn - "Mig og gorillaen" i serien "Verdens vilde dyr" udgivet af Easylearn

Mere om Merete Rostrup Fleischers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Merete Rostrup Fleischer hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Rostrup Fleischer som e-bog. Bøgerne af Rostrup Fleischer er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Easylearn.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Merete Rostrup Fleischers "Mig og gorillaen"

Hos Bog & idé er "Mig og gorillaen" tilgængelig som e-bog. Med "Mig og gorillaen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Verdens vilde dyr". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Easylearn.

Merete Rostrup Fleischer "Mig og gorillaen"

Det er muligt at købe Merete Rostrup Fleischers "Mig og gorillaen" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Mig og gorillaen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Rostrup Fleischers serie "Verdens vilde dyr". Det er Easylearn, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Merete Rostrup Fleischer